Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Sverige Handboll Damer

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om vår verksamhet eller om du har allmänna frågor om handboll. Väskförbud vid landskamp publicerad 1 november 2023. 2 mars Sverige vs Island 1400 Brinova Arena Karlskrona Hör gärna av dig till oss om du har. Sverige kom femma i senaste handbolls-VM för damer i Spanien Nu är det dags för VM inför. För första gången någonsin på damsidan spelas VM-handboll i Sverige..



Matchguide Sverige Kina Handbollslandslaget

För första gången någonsin kommer Sverige att genomföra två mästerskap under samma år. Och i novemberdecember 29-17 är det damernas tur För första gången i historien arrangerar Sverige VM för. VM 2023 är det 28e världsmästerskapet i handboll för..


Välkommen till Svenska Handbollslandslagets oficiella webbutik I butiken hittar du matchtröjor t-shirts mössor och allt där till för dig. Vi är den största onlinebutiken för handbollsprodukter och hos oss hittar du ett stort utbud av handbollsutrustning till de mest konkurrenskraftiga priserna. . . Handbollsskor handbollar tröjor skyddsutrustning och klubbutrustning..



Matchguide Senegal Sverige Handbollslandslaget

2023 - UNIKT HANDBOLLSÅR I SVERIGE För första gången någonsin arrangeras både herrarnas och damernas VM av ett och samma land under samma år. Här finner du tabellerna för gruppspelet under damernas handbolls VM 2023 De 32 lagen har lottats in i åtta grupper med fyra lag i vardera där alla jagar poäng för att ta sig vidare i. För första gången någonsin kommer Sverige att genomföra två mästerskap under samma år I januari 2023 arrangeras VM för herrar och i december dam-VM. VM avgörs 29 november 17 december 2023 i Sverige Norge och Danmark Spelorter är Göteborg Helsingborg Stavanger Fredrikshamn. ..


Comments